Voor een gedegen en
volledig advies
Ondersteuning bij gemeente
of brandweer zaken
Begeleiding van de bouw of
uitvoering van werkzaamheden
Hoe brandveilig is uw thuis?
Uitvoeren van inspecties
op bouwkundige gebreken
Wij leveren zowel aan
bedrijf als particulier

Begeleiding

Een andere dienst die wij leveren lijkt op de hiervoor beschreven dienst. Het betreft hier de begeleiding van de bouw of de uitvoering van werkzaamheden. Ook wel bekent als het opzichterwerk. U legt daarmee de controle van de uitvoering in onze handen. Wij leveren u na oplevering een rapportage aan waaruit blijkt hoe het werk is uitgevoerd. Dit kan dus zowel het toezicht en de organisatie op de bouwplaats zijn als het volledig leiden van een project. Maar ook voor deelwerken als bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden naar aanleiding van geconstateerde gebreken.

Verder zijn wij van mening dat het verzorgen van of het ondersteunen bij het samenstellen van een aanvraag voor Omgevingsvergunning of een Gebruiksmelding hier ook thuis hoort. Hiervoor kunt u ook een beroep op ons doen.

Verder kunnen wij alle communicatie met gemeente of brandweer voor u verzorgen. Of het nu naar aanleiding van een, zoals hiervoor beschreven, aanvraag of melding is of dat het om een andere kwestie gaat zoals een aanschrijving, wij kunnen u ook bijstaan en adviseren in de verschillende trajecten of conflicten.